Perki Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witajcie, Nie wiem co robić, posiadam Redmi Note 3 Pro wersja Global Stable, nic z nim nie robiłem, nic nie wgrywałem taki jak przyszedł takiego mam. Dzisiaj telefon automatycznie się zrestartował w chwili gdy ktoś do mnie dzwonił, i się nie chcę włączyć stoi na logo MI od godziny. Co mam zrobić, da się ponownie go uruchomić czy wyłączyć i uruchomić jeszcze raz, jestem zielony a nie chce czegoś popsuć :/ POMOCY !
Zexon72 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Przytrzymaj długo, bardzo długo przycisk power. Powinien się uruchomić od nowa. Jeśli ruszy to pomyśl o szybkiej zmianie systemu na Global Developer, lub odblokuj bootloader i wgraj miuipolska/xiaomi.eu. Na Global Stable takie niespodzianki jak ta którą masz - to norma. 1
Perki Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2017 Pomogło, już się bałem, że się będę musiał bawić w jakieś romy. Dzękuje.
mrosi Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi