Skocz do zawartości

Aktualizacja po długiej przerwie-problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od maja 2016 nie aktualizowałem MIUI, ale teraz wśród noworocznych postanowień znalazło się odświeżenie mojego Note Pro. Niestety- próba instalacji 6.12.22- error!

Ktoś z Kolegów pomoże?

Z góry dziękuję!

Wysłane z mojego MI NOTE Pro

Opublikowano
13 minut temu, krisgaj99e napisał:

6.5.26, twrp chwilę próbuje aktualizować ale potem pojawiają się po kolei dwa błędy i "failed"

Może rozwiązanie problemu jest bardzo proste,sprawdzałeś sumy kontrolne pliku czy są identyczne?

Opublikowano

Ok sumy kontrolne to md5. Czyli który zip ściągnąć,żeby zaktualizować z 6.5.26 na najnowszy soft- może podeślecie Koledzy jakiś link? Ja poszedłem prostą drogą: MIUI dla Mi Note Pro ze strony MIUI Polska - serwer główny i potem ZIP z "mi note pro" w nazwie- i to właśnie nie działa.
PS. W twrp w czasie próby aktualizacji pojawia się komunikat w stylu masz Leo a to jest Libra.

Opublikowano

Acid, dzięki za info!
Czy ewentualnie mogę prosić o link do zipa z właściwym twrp? Boję się ściągnąć z jakiegoś niepewnego źródła.

Opublikowano
4 godziny temu, krisgaj99e napisał:

Acid, dzięki za info!
Czy ewentualnie mogę prosić o link do zipa z właściwym twrp? Boję się ściągnąć z jakiegoś niepewnego źródła.

Jaja sobie robisz? Jesteś aż tak leniwy, że nie chce Ci się poszukać linku na Forum? Kpina...

Aaaa... Zapomniałbym. Temat do kosza. Za kolejny, bezmyślnie założony wątek dostaniesz ostrzeżenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...