majdan12 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Jest jakiś posiadacz Mi Max - 3 GB RAM - 64 GB ROM - Snapdragon 652 który odblokował Bootloader,czy mogę dostać informacje na jakim systemie i jakiej wersji został odblokowany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleyoo Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Mi przyszedł 29.12 tylko że 4/128 Ale to chyba ten sam rom siedzi.Miał zainstalowanego Global,zaktualizowałem go do najnowszego przez ota i odblokowalem botloadera.MiMaxPrime Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 8 minut temu, sleyoo napisał: Mi przyszedł 29.12 tylko że 4/128 Ale to chyba ten sam rom siedzi. Miał zainstalowanego Global,zaktualizowałem go do najnowszego przez ota i odblokowalem botloadera. MiMaxPrime Taki sam system bo nazwa kodowa ta sama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek384 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Ja odblokowałem 3/64 na Globalu - już nie pamiętam wersji... takim z jakim kupiłem i dopiero bawiłem się dalej z instalacją EU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 8, 2017 Author Share Posted January 8, 2017 (edited) 2 godziny temu, jarek384 napisał: Ja odblokowałem 3/64 na Globalu - już nie pamiętam wersji... takim z jakim kupiłem i dopiero bawiłem się dalej z instalacją EU. Kiedy kupiłeś telefon? przed wrześniem? Na MIUI 7 czy 8 odblokowałeś Bootloader? Ustawiałeś coś w systemie,co miało niby pomóc w odblokowaniu Bootloader? Edited January 8, 2017 by majdan12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek384 Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 20 godzin temu, majdan12 napisał: Kiedy kupiłeś telefon? przed wrześniem? Na MIUI 7 czy 8 odblokowałeś Bootloader? Ustawiałeś coś w systemie,co miało niby pomóc w odblokowaniu Bootloader? Kupiłem w połowie lipca na allegro Na MIUI 7 - wszystko robiłem wg instrukcji z tego forum poza wgrywaniem wersji dev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 9, 2017 Author Share Posted January 9, 2017 5 godzin temu, jarek384 napisał: Kupiłem w połowie lipca na allegro Na MIUI 7 - wszystko robiłem wg instrukcji z tego forum poza wgrywaniem wersji dev. Dzięki za informacje,teraz wiem że na świecie dzieją się bardzo dziwne rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts