Bośniak26 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Mam pytanie i jednocześnie prośbę. Posiadam Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32 GB GOLD obsługującą LTE 800 o wymiarach 152 x 76 x 8,65 mm. Telefon jest dość śliski i niestety upadł mi dzisiaj i dostał niewielkich uszkodzeń na tylnej obudowie. Czy ktoś może mi pomóc i ewentualnie podać linki do tylnej pokrywy do mojej wersji telefonu. Z tego co widziałem np: na alliexpres są tylne pokrywy ale do wersji o wymiarach 150. Jeżeli ktoś kto jest bardziej obeznany i będzie wstanie mi pomóc to będę wdzięczny. Może ktoś już szukał pod dany model tylnej obudowy i będzie wstanie podesłać jakieś linki do stron. Pozdrawiam
Snajper Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) @Bośniak26Redmi note 3 pro special edition pomyliłeś dział Ale tutaj masz link do sklepu http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?sid=330 Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Snajper
Zexon72 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 @Bośniak26 piszesz posty gdzie popadnie dublując je. @Snajper na dragon-tt.com nie ma nic co wersji International (KATE) 152mm Post zgłoszony do usunięcia
mrosi Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 4 minuty temu, Zexon72 napisał: @Bośniak26 piszesz posty gdzie popadnie dublując je. @Snajper na dragon-tt.com nie ma nic co wersji International (KATE) 152mm Post zgłoszony do usunięcia Radzę nie bawić się w pseudomoderatorkę...
mrosi Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi