Bośniak26 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Witam wszystkich. Mam pytanie i jednocześnie prośbę. Posiadam Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32 GB GOLD obsługującą LTE 800 o wymiarach 152 x 76 x 8,65 mm. Telefon jest dość śliski i niestety upadł mi dzisiaj i dostał niewielkich uszkodzeń na tylnej obudowie. Czy ktoś może mi pomóc i ewentualnie podać linki do tylnej pokrywy do mojej wersji telefonu. Z tego co widziałem np: na alliexpres są tylne pokrywy ale do wersji o wymiarach 150. Jeżeli ktoś kto jest bardziej obeznany i będzie wstanie mi pomóc to będę wdzięczny. Może ktoś już szukał pod dany model tylnej obudowy i będzie wstanie podesłać jakieś linki do stron. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) @Bośniak26Redmi note 3 pro special edition pomyliłeś dział Ale tutaj masz link do sklepu http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?sid=330 Edited January 7, 2017 by Snajper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @Bośniak26 piszesz posty gdzie popadnie dublując je. @Snajper na dragon-tt.com nie ma nic co wersji International (KATE) 152mm Post zgłoszony do usunięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 4 minuty temu, Zexon72 napisał: @Bośniak26 piszesz posty gdzie popadnie dublując je. @Snajper na dragon-tt.com nie ma nic co wersji International (KATE) 152mm Post zgłoszony do usunięcia Radzę nie bawić się w pseudomoderatorkę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts