witaminek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam. Parę dni temu zakupiłem telefon Xiaomi Redmi A4. Telefon śmiga płynnie i bezproblemowo, ale jedna rzecz nie daje mi spokoju, dlatego trafiłem na to forum. W specyfikacji jest napisane, że bateria ma 3120mAh, a w informacji z telefonu jest napisane, że pojemność baterii to 3000 mAh. W czym tkwi problem ? (w załączniku screeny z tel) pozdrawiam marcin
skay77 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Może było napisane build 300-3100 ,sprawdź w ampere tam program nie klamie albo w 3Ctolbox https://framapic.org/RJiIaxLUdddp/sGZPE8KtogfWWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
witaminek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Hmm nie wiele mi to pomogło. Nic z poniższym informacji nie pomaga mi sprawdzić faktycznej pojemności. Ten drugi program 3C toolbox sugeruję pojemności producenta , albo daje mi opcję do ręcznego jej wpisania.
don_kamillo Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Masz zainstalowany jakiś syfMIUI. Odblokuj bootloader i wygraj MIUIPolska.Tak wygląda to u mnie:[spoilerWysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
witaminek Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam. Dzięki za odpowiedź. Ponieważ jestem laikiem w powyższym zagadnieniu, czy możesz dać mi wskazówki/instrukcję jak wykonać powyższą czynność ?
mrosi Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 1 godzinę temu, witaminek napisał: Witam. Dzięki za odpowiedź. Ponieważ jestem laikiem w powyższym zagadnieniu, czy możesz dać mi wskazówki/instrukcję jak wykonać powyższą czynność ? Ja mogę. Szukaj informacji na Forum. Polecam poradnik instalacji: Jest w tym samym dziale, gdzie wskutek Twojego lenistwa, zamiast poszukać informacji, założyłeś nowy wątek. To spam, a za spam grożą kary. Radzę o tym pamiętać. Wątek ląduje w koszu. 1
mrosi Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi