Gawelson Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam, posiadam Xiaomi Redmi Note 3 3/32 i mam problem z diodą LED. Wiem że temat był poruszany wiele razy, równiez na innych modelach. Próbowałem różnych aplikacji, nawet kupiłem pełną wersję Light Flow ale problem dalej występuje, nie mogę sobie spersonalizować diody(barwy, częstotliwości itp.). Słyszałem coś o jakimś Xposed i modułach ale w ogóle tego tematu nie ogarniam.. Mógł by mi ktoś krok po kroku wyjaśnić jak tego użyć na moim modelu Xiaomi?
wajs Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ustawienia-> aplikacje->Light Flow-> pokazuj powiadomienia-> dioda powiadomień. Masz to włączone? 1
Gawelson Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Tak, tylko kiedy mam włączona tą opcję to dioda w ogóle nie świeci przy żadnych powiadomieniach Nikt nie wie co na to poradzić?? Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Gawelson
Gresh Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ja mam tak że przy aplikacjach typu Youtube,facebook itp gdy mam powiadomienie dioda wgl nie działa.Dziala tylko przy nieodebranym połączeniu,sms lub jak się ładuje. Jak znajdziesz rozwiązanie to napisz
Gawelson Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2017 Sprawdź to: Ustawienia-->Zainstalowane--> wybierasz aplikację (np. Facebook) i tam masz opcję "Pokazuj powiadomienia". Wchodzisz w to i wybierasz Dioda Led
Gawelson Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2017 To może mi ktoś wyjaśnić jak to zrobić?
Gawelson Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dobra, ogarnąłem sam. Pobawiłem się jakoś w ustawieniach Light Flow i działa. Aplikacja musi też chodzić cały czas w tle
Rekomendowane odpowiedzi