Redos Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam,mam problem,w początkowych opcjach ustawieniach telefonu w zakladce connect to network nie pojawia mi sie żadna siec,chociaż mam właczone non stop wifi.Gdy już pomine te wszystkie ustawienia,nie moge wlaczyc wifi,gdy przesuwam pasek żeby właczyć to odrazu sie wyłacza,nie moge wlaczyc z paska powiadomien wifi,poprostu nie odpowiada.Prosze serdecznie o pomoc,z góry dzięki ps:tak na marginesie wersja mojego miui polska to 6.12.29(najnowsza)
Zexon72 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Na początek sprawdź, czy masz MAC karty WLAN. Ustawienia > Informacje o telefonie > Status urządzenia. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Zexon72
Redos Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) 23 minuty temu, Zexon72 napisał: Na początek sprawdź, czy masz MAC karty WLAN. Ustawienia > Informacje o telefonie > Status urządzenia. Odkryj ukrytą treść Adres MAC karty wifi 02:00:00:00:00:00 adres ip:niedostepny Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Redos
Zexon72 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Domyślam się, że numerów IMEI (kod *#06#) też nie masz. Przeflashuj jeszcze raz z poziomu recovery plik romu. Jeśli to nie pomoże - daj znać
Redos Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Przeflashowac za pomoca programu miflash ?
Zexon72 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Masz miui polska? Jeśli tak to flashuj plik zip z poziomu recovery. Za pomocą MiFlash możesz wgrać, ale nie będziesz mieć języka polskiego bo romy china stable i developer nie mają go. Global do serii Redmi 4 nie istnieje.
Redos Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 kolejny problem gdy wpisuje w fastboot cmd fastboot flash recovery wyskakuje mi blad error: neither -p product specified nor ANDROID_PRODUCT_OUT set jak to naprawic ?
Rekomendowane odpowiedzi