Skocz do zawartości

Brak polskiej lokalizacji (v7)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Kupiłem telefon Xiaomi Mi5 (3/32 GB) z wgranym MIUI 7 i dzisiaj chcąc go po raz pierwszy włączyć jak najbardziej miałem język polski, ale lokalizacje "polska" już nie. Nie ma również żadnego innego kraju UE, ale za to ma najbliższą Ukrainę. Jaki kraj powinienem wybrać? Czy może mi to zabkolować telefon lub w jakiś inny sposób go uszkodzić? Wolę zapytać, bo lepiej go odesłać niż potem bawić się niedziałającym telefonem.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam

Opublikowano
19 godzin temu, psisyncho napisał:

Witam
Kupiłem telefon Xiaomi Mi5 (3/32 GB) z wgranym MIUI 7 i dzisiaj chcąc go po raz pierwszy włączyć jak najbardziej miałem język polski, ale lokalizacje "polska" już nie. Nie ma również żadnego innego kraju UE, ale za to ma najbliższą Ukrainę. Jaki kraj powinienem wybrać? Czy może mi to zabkolować telefon lub w jakiś inny sposób go uszkodzić? Wolę zapytać, bo lepiej go odesłać niż potem bawić się niedziałającym telefonem.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam

Szukamy informacji na Forum, a nie bezmyślnie zakładamy wątki zawsze wtedy, gdy przyjdzie to do głowy.

Zapraszam do poradnika: https://miuipolska.pl/instalacja-miuipolskaxiaomi-eu-multilang-dla-mi5/

Kosz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...