bmwwyspa Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. Mam koledzy taki problem z moim redmi note 3 pro Jakiś czas temu odblokowany był bootloader i wgrane polskie miui stabilne itd,potem jak już w którymś temacie pisałem po instalacji do stabilnej eu 8.1.1.0 nie działały mi ustawienia więc przez miflasha wrzuciłem 8.0.5.0 chyba i przez ota do wersji 8.1.1.0 global Wszystko było ok z telefonem do wczoraj tzn w którymś momencie przeglądania netu przez wifi zaczął mi wyrzucać do ekranu głównego i tak kilka razy więc postanowiłem wyłączyć i włączyć po czym już się nie dało uruchomić wyświetlał tylko przez chwilę logo mi i gasło wsio. Sprawdziłem Minimal ADB and Fastboot wedle poradnika czy bootloader nie jest zablokowany i był więc go rozblokowałem itd ale nie mogę poprzez miflash wgrać globala z tym rozszerzeniem tgz? Próbowałem i stabilne i dev tyle że przy dev global 6.12.29 niby wgrało ale cały czas logo mi i mielą się trzy kropki i nic dalej już mi ręce opadają walczę z tym od wczoraj Edytowane 3 Stycznia 2017 przez bmwwyspa dodanie fotek
bmwwyspa Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 25 minut temu, bmwwyspa napisał: Witam. Mam koledzy taki problem z moim redmi note 3 pro Jakiś czas temu odblokowany był bootloader i wgrane polskie miui stabilne itd,potem jak już w którymś temacie pisałem po instalacji do stabilnej eu 8.1.1.0 nie działały mi ustawienia więc przez miflasha wrzuciłem 8.0.5.0 chyba i przez ota do wersji 8.1.1.0 global Wszystko było ok z telefonem do wczoraj tzn w którymś momencie przeglądania netu przez wifi zaczął mi wyrzucać do ekranu głównego i tak kilka razy więc postanowiłem wyłączyć i włączyć po czym już się nie dało uruchomić wyświetlał tylko przez chwilę logo mi i gasło wsio. Sprawdziłem Minimal ADB and Fastboot wedle poradnika czy bootloader nie jest zablokowany i był więc go rozblokowałem itd ale nie mogę poprzez miflash wgrać globala z tym rozszerzeniem tgz? Próbowałem i stabilne i dev tyle że przy dev global 6.12.29 niby wgrało ale cały czas logo mi i mielą się trzy kropki i nic dalej już mi ręce opadają walczę z tym od wczoraj Teraz to samo tylko że jakimś cudem dało radę wrzucić global 8.1.1.0 i nawet wgrywa tyle że nie ma na pasku na koniec że ok tylko pause telefon się restartuję potem mi na środku i mielą trzy kropki jakby chciał się uruchamiał ale tak bez końca na tym ekranie wisi
bmwwyspa Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 1 godzinę temu, bmwwyspa napisał: Wygląda na to że ożył jakimś cudem na tym global 8.1.1.0 nim Ktokolwiek zdążył zainteresować się Moim Problemem
bmwwyspa Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 16 godzin temu, bmwwyspa napisał: Witam. Jednak jest kicha z tym telefonem. Niby był system ale fiksował coś wyłączał aplikacje sam wywalił tapety itd. teraz znowu to samo nie mogę przez miflash nic wgrać zatrzymuję się na ok 15s i wywala taki błąd Pomocy ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić czy telefon do kosza?
bmwwyspa Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) 18 godzin temu, bmwwyspa napisał: Witam. Jednak jest kicha z tym telefonem. Niby był system ale fiksował coś wyłączał aplikacje sam wywalił tapety itd. teraz znowu to samo nie mogę przez miflash nic wgrać zatrzymuję się na ok 15s i wywala taki błąd Pomocy ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić czy telefon do kosza? Dodam iż zapodaję globala 8.1.1.0 stabilnego z tej stronki http://en.miui.com/a-234.html i nawet raz udało sie go wgrać tyleże tak jak by nie do końca bo wyświetliło $PAUSE itd jak juz wcześniej pisałem. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez bmwwyspa
flexeii Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Spróbuj wgrać w trybie EDL, może pomoże aczkolwiek dziwne gdyż miflash wykrywa go w trybie fastboot więc bootloader cały czas odblokowany.
bmwwyspa Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dnia 5.01.2017 o 00:47, flexeii napisał: Spróbuj wgrać w trybie EDL, może pomoże aczkolwiek dziwne gdyż miflash wykrywa go w trybie fastboot więc bootloader cały czas odblokowany. Witam. No niestety ale okazało się że w telefonie coś piardnęło i poszedł do wymiany. Wziąłem zamast niego Redmi 4 3/32 pro/prime:) Temat można zamknąć. Pozdrawiam.
luki! Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi