Janczi Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 (edited) Witam, posiadam mi5s z wrzuconym, z tego co mi znajomy mówił, ,,syfiastym romem'' (screen załączony). Wszystko działa ok, poza reklamami które od paru dni zaczęły wyskakiwac np w messenger że. nie chciałem bawić się w instalowanie miui polska bo boję się bawić z nowym telefonem, zwłaszcza, że s wyszła w miarę niedawno i nie ma jeszcze tyłu poradników co na starsze modele. Po przeskanowaniu antywirusem jako niebezpieczne pokazało mi np notatki czy menadżer plików czy reklamy mogą pochodzić stamtąd? Czy trzeba jednak przeinstalowac cały system? Edited January 2, 2017 by Janczi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Ty tak na serio? Nikt rozsądny nie będzie siedział na syfmiui. Reklamy to mogą być twój najmniejszy problem, ale potem nie przychodz jak ci zacznie znikać kasa. _ wyciupciane z R3S&taptalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janczi Posted January 3, 2017 Author Share Posted January 3, 2017 Ok, czy mogę skorzystać z poradnika do mi5? Nie znalazłem nic na mi5s. I w sprawie odblokowania bootloadera, muszę robić to przez konto xiaomi i czekac czy może skoro nie jest wgrany oryginalny system to bootloader jest już odblokowany? Przepraszam jeśli zadaje głupie pytania, ale nie jestem zbytnio obeznany w temacie, a moje doświadczenie opiera się na wgrywaniu cynanogena na S4 mini i utknieciu na usługach Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Pomogę ci. Wysłałem ci prywatną wiadomość odnośnie tego co trzeba zrobić i jak można się ze mną kontaktować (przez GG,wykonanie czynności w Windows i telefonie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Mi też wyślij PW z danymi. Niedługo odbieram fona i będę potrzebował pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janczi Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 Dziekuję @majdan12 za pomoc i poświęcony czas - wszystko działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts