majselbaum Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 cześć wszystkim. nie bardzo widzę forum dla problemów i usterek sprzętowych, więc napiszę tutaj. problem mam z wyświetlaczem. po pół roku użytkowania widzę na nim ogromną liczbę uszkodzonych pikseli. tzn. nie wypalonych, tylko świecących na biało na czarnym tle. bardzo dobrze to widać podczas aktualizacji systemu, gdy rom jest już wgrany i następuje restart i pojawia się logo MI. jest ich duża ilość 40-50, jeszcze 3 miesiące temu była połowa. pojawiły się również pojedyncze czerwone i zielone. nie przeszkadza mi to bardzo podczas pracy na włączonym telefonie, ale przeszkadza mi myśl, że one tam są i jest ich coraz więcej. czy u was też coś takiego występuje?
jack78 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 po pół roku ani jednego. Reklamuj to, bo taka ilość to przesada.
luki! Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi