PokaBobra Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam, chciałem zresetować telefon żeby był czysty (chcę go komuś oddać), jak to zrobić prawilnie? Usunąłem konto xioami tak jak Acid radził i kliknąłem reset telefonu ale niestety zawiesił się na "sprawdzanie statusu funkcji znajdź urządzenie" już myśłałem że ucegliłem więc teraz poczekam na jakieś porady jak to zrobić żeby tego nie spier...
PokaBobra Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 bump. nikt nie wie o co chodzi?
FromWP Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 38 minut temu, PokaBobra napisał: bump. nikt nie wie o co chodzi? Nie ma tu jakiejś filozofii. Trzeba się wylogować z konta Mi co już chyba zrobiłeś, usunąć konto googla i zresetować do ustawień fabrycznych. Mozesz jeszcze w samej chmurze usunąć z listy urządzeń jezeli tam jeszcze pozostał i w googlu też zapomnieć ze taki masz. Jak masz rom xiaomi.eu to wchodzisz w twrp i robisz po prostu wipe bez żadnych dodatkowych opcji. 1
PokaBobra Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) problem w tym ze dokladnie to wszystko zrobilem i kiszka. sprobuje przez twrp dzieki edit: a no tak zapomniałem że mam zablokowany BL więc twrp odpada, bym musiał zgłosić się po unlock a już to zrobiłem na swoim koncie raz i odblokowałem inny tel więc jak rozumiem na kolejne urządzenie musze czekać miesiąc. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez PokaBobra
mrosi Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 10 godzin temu, PokaBobra napisał: problem w tym ze dokladnie to wszystko zrobilem i kiszka. sprobuje przez twrp dzieki edit: a no tak zapomniałem że mam zablokowany BL więc twrp odpada, bym musiał zgłosić się po unlock a już to zrobiłem na swoim koncie raz i odblokowałem inny tel więc jak rozumiem na kolejne urządzenie musze czekać miesiąc. A następnym razem najpierw szukaj na Forum, a dopiero w ostateczności zakładaj nowy temat. Jeśli pójdziesz po linii lenistwa, załapiesz się na ostrzeżenie...
mrosi Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi