Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zresetować telefon żeby był czysty (chcę go komuś oddać), jak to zrobić prawilnie? Usunąłem konto xioami tak jak Acid radził i kliknąłem reset telefonu ale niestety zawiesił się na "sprawdzanie statusu funkcji znajdź urządzenie" już myśłałem że ucegliłem więc teraz poczekam na jakieś porady jak to zrobić żeby tego nie spier... :)

Opublikowano
38 minut temu, PokaBobra napisał:

bump.

nikt nie wie o co chodzi?

Nie ma tu jakiejś filozofii. Trzeba się wylogować z konta Mi co już chyba zrobiłeś, usunąć konto googla i zresetować do ustawień fabrycznych. Mozesz jeszcze w samej chmurze usunąć z listy urządzeń jezeli tam jeszcze pozostał i w googlu też zapomnieć ze taki masz. Jak masz rom xiaomi.eu to wchodzisz w twrp i robisz po prostu wipe bez żadnych dodatkowych opcji.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

problem w tym ze dokladnie to wszystko zrobilem i kiszka. sprobuje przez twrp dzieki

edit: a no tak zapomniałem że mam zablokowany BL więc twrp odpada, bym musiał zgłosić się po unlock a już to zrobiłem na swoim koncie raz i odblokowałem inny tel więc jak rozumiem na kolejne urządzenie musze czekać miesiąc.

Edytowane przez PokaBobra
Opublikowano
10 godzin temu, PokaBobra napisał:

problem w tym ze dokladnie to wszystko zrobilem i kiszka. sprobuje przez twrp dzieki

edit: a no tak zapomniałem że mam zablokowany BL więc twrp odpada, bym musiał zgłosić się po unlock a już to zrobiłem na swoim koncie raz i odblokowałem inny tel więc jak rozumiem na kolejne urządzenie musze czekać miesiąc.

A następnym razem najpierw szukaj na Forum, a dopiero w ostateczności zakładaj nowy temat. Jeśli pójdziesz po linii lenistwa, załapiesz się na ostrzeżenie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...