pyslaw Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam dzisiaj dostalem swojego xiaomi 5 wersja eu ale juz na starcie mam pare problemow , Po wejsciu w uprawnienia adm. i wlaczeniu opcji programistycznych plus debugowanie usb w dalszym ciagu: 1. nie moge usuwac aplikacji systemowych takich jak pogoda czy gmail ( wyskakuje brak prawa administratora). Moze wie ktos jak zatrzymac gmail aby nie pobieralo caly czas wiadomosci bo to denerwujace ?. 2. kINGO ROOT wogole nie wykrywa mi telefonu
zielonyBB Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 1. Potrzebny root. Zresztą usuwanie aplikacji systemowych to bzdura. Synchronizację poczty można wyłączyć. 2. Jaki Kingo co ? Baw się tak a będziesz miał cegłę. Root na Mi 5 to odpowiednie SuperSU wgrywane w TWRP, potrzebny odblokowany BL.Wysłane z MI5
lockerek Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 zainstaluj supersu z poziomu TWRP i bedziesz miał roota i mógł usunąc aplikacje systemowe
pyslaw Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Witam dzieki za odpowiedz sugerowalem sie komputerswiat " Root na Mi 5 to odpowiednie SuperSU wgrywane w TWRP, potrzebny odblokowany BL. Mozna troche bardziej lopatologicznie ? poniewaz nigdy nic nie wgrywalem na telefony itp Dodatkowo czy jest mozliwosc wylaczenia autorozmieszczania? Edytowane 29 Grudnia 2016 przez pyslaw
zielonyBB Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam dzieki za odpowiedz sugerowalem sie komputerswiat " Root na Mi 5 to odpowiednie SuperSU wgrywane w TWRP, potrzebny odblokowany BL. Mozna troche bardziej lopatologicznie ? poniewaz nigdy nic nie wgrywalem na telefony itp Dodatkowo czy jest mozliwosc wylaczenia autorozmieszczania?Kolego, zacznij od przeczytania poradnika o odblokowaniu bootloadera. Wysłane z MI5
Rekomendowane odpowiedzi