Kafar Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Witam! Mam dość nietypowy problem, ponieważ nie mogę skopiować niektórych plików kopii zapasowej z telefonu na komputer. Dokładnie chodzi o 4 pliki: Cytat boot.emmc.win efs1.emmc.win efs2.emmc.win recovery.emmc.win system_image.emmc.win Wszystkie pozostałe skopiowałem jeden pod drugim. Nie wyskakuje żaden błąd, po prostu nic się nie dzieje. Próbowałem na innym komputerze, też nic. Spróbowałem również wewnątrz telefonu i wszystkie pozostałe pliki kopii zapasowej kopiuje bez problemu, a przy tych wywala błąd. Próbowałem zrobić inną kopie zapasową i to samo. Telefon Mi5 Pro, system MIUI Polska 6.11.10, najnowsze TWRP (3.0.2-3 z 20.11.16), odblokowany, zrootowany. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Kafar
Kafar Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Z poziomu TWRP mogę skopiować do innego katalogu, ale to nic nie daje, dalej nie mogę tych plików przenieść na komputer.
hultaj87 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Miałem ten sam problem. Rozwiązanie znalazłem w artykule. Link poniżej. http://www.download.net.pl/jak-przekopiowac-kopie-zapasowa-androida-z-twrp-do-komputera/n/8124/Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi