Ben Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wie ktoś jak rozwiazac moj problem? Dzis po resecie mojego xr3s wyskakuje powiadomienie Karta SD jest uszkodzona i jedyna opcja to sformatowanie jej, probowałem na innych urzadzeniach, ale tez nie dziala wiec postanowiłem sformatowac, ale nawet po formacie nie działa i ten sam komunikat :/ Chciałem przywrocic ustawienia fabryczne, ale wisi na logo twrp. Zaraz bede flashował global dev przez mi flasha, ktos ma jakies inne pomysly?
meccaryn Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ewidentnie siadła karta SD (cóż, zdarza się). Nie wiem, po co te alpejskie kombinacje z wgrywaniem ROMów.
mefju266 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 To nie wina romu. Kiedyś telefon uszkodził mi kartę sd 32gb od sandiska. Żadne formaty nic nie dały. Jeśli komputer pokazuje ilość pamięci taką, jaką karta ma domyślnie, to jest szansa i poszukaj w internecie pod hasłem "broken sd card fix" i jakiś poradnik powinien pomóc, albo tutorial na yt. Jeśli pokazuje jakąś dziką, znacznie mniejszą pamięć (tak było u mnie), to karta do wyrzucenia.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Ben Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Komputer w ogole nie wykrywa. Glaxy ace 2 wykryl ale pokazywał, ze 0mb. Jutro sprobuje oddac na gwarancji w rtv euro agd. Ona ma tylko trochę ponad 3mies...
Deggial Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Sandiski padają z nieznanych powodów, taki ich urok.
Rekomendowane odpowiedzi