Drobnoustrój Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam,Po aktualizacji systemu (6.12.22) mam problem z aplikacją mi pilot. Nie mogę dodać niektórych urządzeń, np. klimatyzator mogę dodać bez problemu, a gdy chcę dodać telewizor, aplikacja wywala błąd, że została zatrzymana. Czyściłem dane, nic się nie zmieniło.Treść błędu:java.lang.NullPointerException at java.util.Hashtable.put(Hashtable.java:442) at java.util.Properties.setProperty(Properties.java:162) at com.xiaomi.mitv.phone.remotecontroller.ir.dk.model.DKBrandResponse$Brand.afterParse(Unknown Source) at com.xiaomi.mitv.phone.remotecontroller.ir.dk.model.DKBrandResponse.afterParse(Unknown Source) at com.xiaomi.mitv.phone.remotecontroller.utils.volley.model.BaseResponse.parseResponse(Unknown Source) at com.xiaomi.mitv.phone.remotecontroller.x.a(Unknown Source) at com.xiaomi.mitv.phone.remotecontroller.ir.dk.c$u.a(Unknown Source) at com.xiaomi.mitv.phone.remotecontroller.ir.dk.c$s.a(Unknown Source) at com.xiaomi.mitv.phone.remotecontroller.ir.dk.c$s.onPostExecute(Unknown Source) at android.os.AsyncTask.finish(AsyncTask.java) at android.os.AsyncTask.-wrap1(AsyncTask.java) at android.os.AsyncTask$InternalHandler.handleMessage(AsyncTask.java) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java) at android.os.Looper.loop(Looper.java) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java)Nie wiem, czy ktoś jest w stanie coś z tego wyczytać... Ma ktoś podobny problem, lub zna rozwiązanie?Do tej wersji (6.12.22) aktualizowałem z andka 6.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalkahttps://cloud.tapatalk.com/s/5861931d4ca26/Screenshot_2016-12-26-23-00-11-031_com.duokan.phone.remotecontroller.png?
Drobnoustrój Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 TakWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Drobnoustrój Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 TakWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Drobnoustrój Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 Temat do zamknięcia. Dzisiaj zaczęło normalnie działać. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi