Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam pewien problem otóż od kilku dni telefon nie otwiera mi odnośników, mam na myśli np kliknięcie odnośnika w jakiejś aplikacji która powinna przekierować mnie do przeglądarki a nic się nie dzieje, dzieje się tak również przy powiadomieniach na belce mam powiadomienie i klikam w niego i nie otwiera się dana aplikacja. 

Co może być problemem? 

Opublikowano
21 godzin temu, lockerek napisał:

W ustawieniach aplikacji masz ustawione pływające okna ?

W którym to dokładnie jest miejscu?

Opublikowano (edytowane)

Wchodzisz w ustawienia> zainstalowane lub systemowe,zależy której aplikacji chcesz.Później masz "Pokazuj powiadomienia" i tam masz opcje

Edytowane przez lockerek
Opublikowano
8 minut temu, lockerek napisał:

Wchodzisz w ustawienia> zainstalowane lub systemowe,zależy której aplikacji chcesz.Później masz "Pokazuj powiadomienia" i tam masz opcje

Ale widzisz nie do końca mnie zrozumiałeś, nie chodzi o to że mi telefon nie wyświetla powiadomień... 

Powiadomienie się wyświetla lecz gdy kliknę na belce powinien mnie przekierować do aplikacji z której powiadomienie otrzymałem, i tak się nie dzieje... Również przykładowo mam aplikację która ma jakiś odnośnik http: klikam w to, po chwili wyskakuje jaka aplikacją chciałbym ten odnośnik otworzyć, wybieram "chrome" i nic się nie dzieje... po prostu nie otwiera mi odnośników, aplikacji z powiadomień itp.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...