Gos91 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam, chciałąm zapytać co powinnam zrobić po zakupie telefonu, tzn. chciałam mieć pewność, że nie mam zainstalowanego żadnego syfu, póki co czekam na odpowiedź w sprawie odblokowania bootloadera, czy robić coś przed tym? Mam wgraną wersję 8 Global, nie wiem do końca jak się robi format przez miflash i nie ogarniam sama tych poleceń, recovery itd. Czy ktoś może mi wyjaśnić co zrobić krok po kroku? Docelowo chciałam mieć miui Polska. Pozdrawiam.
flexeii Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Najlepiej pokaż screen z informacjami o telefonie, ponieważ masz prawdopodobnie Redmi Note 3 Pro z Snapdragonem a dodałaś post w wątku dla Redmi Note 3 z MediaTekiem. Po drugie, skąd masz telefon? To ważne, ponieważ trzeba wiedzieć czy posiadasz wersje chińska (kenzo) czy międzynarodową (kate). Możesz to także sprawdzić po wymiarach telefonu. Kenzo ma 150 mm wysokości a Kate 152 mm.
mrosi Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 1 godzinę temu, Gos91 napisał: Witam, chciałąm zapytać co powinnam zrobić po zakupie telefonu, tzn. chciałam mieć pewność, że nie mam zainstalowanego żadnego syfu, póki co czekam na odpowiedź w sprawie odblokowania bootloadera, czy robić coś przed tym? Mam wgraną wersję 8 Global, nie wiem do końca jak się robi format przez miflash i nie ogarniam sama tych poleceń, recovery itd. Czy ktoś może mi wyjaśnić co zrobić krok po kroku? Docelowo chciałam mieć miui Polska. Pozdrawiam. Po pierwsze, zacznij od czytania Forum, a nie od zakładania nowych wątków. Zadawaj pytania w istniejących wątkach. Ich zakładanie to ostateczność. Przede wszystkim jednak zacznij rzecz od nauki czytania. Masz telefon Xiaomi Redmi Note 3 Pro, a zakładasz wątek w dziale Xiaomi Redmi Note 3.... Kosz.
mrosi Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi