rekot Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Siema, chciałem zaktualizować Mi 5 do nowego romu na andku 7 z ciekawości , i najpierw trzeba zaktualizować twrp zrobiłem i d*pa , nie chce wejść przez guziki ani przez aktualizator > Przejdź do recovery , da się jakoś downgrade zrobić czy muszę znów do kompa na nowo TWRP ?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Z fastboota. Masz w instrukcji przecież jak byk komendy. W ogóle to chyba nawet nie czytasz tego co co tydzień jest napisane w poście z aktualizacją. Instrukcja mówi wyraźnie krok po kroku jak masz zrobić. Wysłane z mojego MI 5 1
rekot Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 Z fastboota. Masz w instrukcji przecież jak byk komendy. W ogóle to chyba nawet nie czytasz tego co co tydzień jest napisane w poście z aktualizacją. Instrukcja mówi wyraźnie krok po kroku jak masz zrobić. Wysłane z mojego MI 5 Okej dziękuję , pozdrawiam Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi