sondejmarek Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nie dawało mi to spokoju...W wątku MiBand2 w poście mojego autorstwa z dnia 22-lipca pokazałem różne odcienie wyświetlacza w moim MB2 widoczne w świetle dziennym, aparat w trybie auto. http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/12883-Mi-Band-2#entry205762Miałem dziś okazję porównać wyświetlacz innego MB2 zapakowanego w biały karton (mój był szaro-brązowy, kupiony w czerwcu z polskiej dystrybucji. Ten drugi kupiony z polskiej dystrybucji (inny sklep) kilka dni temu. Mój w świetle dziennym jest biały-ecru. Ten w tych samych warunkach jest biało-szary. Różnice w barwie są widoczne w każdym oswietleniu na "pierwszy rzut oka". Zdjęcia robione w trybie auto po zmierzchu. MB2 leżące na białym blacie robione w oświetleniu żarówki LED 6500K a na blacie brązowym to świetlówka spiralna energooszczędna 6400K.Różne odcienie wyświetlacza są faktem a barwa na zdjęciach w sieci zależy od kilku czynników.Jeśli możecie dajcie fotki gdzie kilka Bandow na jednej fotce. Jest więcej odcieni niż 3? Najwierniej widać to na zdjęciu drugim od końca.
milenium17 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Widzieliśmy już "biały" , "niebieski" ale ten szary Kolega właśnie otrzymał w białym pudełku. Jak porównam do mojego "białego" to wrzucę fotki.
Rekomendowane odpowiedzi