Joobo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, nie działa dobrze połączenie z zestawem głośnomówiącym Parrot Neo 2 HD. Łączy się, ale nie słychać rozmów. Raz było słychać i potem już nie. Próbowałem resetować telefon oraz urządzenie głośnomówiące i nic. Da się to jakoś naprawić? Mam najnowszy soft miuipolska 6.12.15. Na poprzednich było tak samo. Ratunkiem w tym momencie jest powrót do androida 5, czego nie chce robić. Edytowane 19 Grudnia 2016 przez Joobo
jack78 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Spróbuj usunąć urządzenie z telefonu i ponownie je sparować. Rozumiem że na innym telefonie działa bez problemów?
luki! Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Joobo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 Próbowałem już usuwać, resetować ustawienia, wgrywać najnowszy soft. Sprawdzałem na LG, działa bez problemu. Na MIUI z androidem 5, działał bardzo dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi