carrie Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Komputer nie widział telefonu w trybie fastboot i program miflash też jednak jak wyłączyłam telefon i nacisnęłam vol+ i vol- jednocześnie to pojawił się w miflashie. Podczas instalacji wyskoczyło ten błąd i od tego czasu tel nie chce się włączyć. Pojawia się ikonka xiaomi i mogę wejść w tryb fastboot. Pomoże ktoś? Edytowane 16 Grudnia 2016 przez carrie
kamillm Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dnia 16.12.2016 o 21:09, carrie napisał: Komputer nie widział telefonu w trybie fastboot i program miflash też jednak jak wyłączyłam telefon i nacisnęłam vol+ i vol- jednocześnie to pojawił się w miflashie. Podczas instalacji wyskoczyło ten błąd i od tego czasu tel nie chce się włączyć. Pojawia się ikonka xiaomi i mogę wejść w tryb fastboot. Pomoże ktoś? Uruchom w trybie edl i wgraj soft. Bootlader zablokowany czy nie?
SLiM Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Temat do usunięcia, problem rozwiązany. Próba wgrania w trybie EDL na zablokowanym w windowsie sterowniku
Rekomendowane odpowiedzi