Skocz do zawartości
  • 0

Ułożenie ikon na pulpitach

Pytanie

Opublikowano

Cześć

Mam pytanie odnośnie ułożenia ikonek na pulpicie, instalując programy pojawiają mi się kolejne ikonki, na kolejnych pulpitach telefonu, czasami kolejne miejsce się zapełnia, a czasami ikonka przeskakuje, robi lukę i umiejscowi się na następnej pozycji ekranu.

Chciałbym je wszystkie poukładać sobie wg moich ustaleń, ale nie chcę tego robić z palca, czy jest jakiś program, dzięki któremu zrobię to na komputerze, nie na ekranie telefonu?

Z góry dziękuję za pomoc.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Oj nie. Tak nie ma. Skorzystaj z możliwości MiHome. Układanie ikon nie jest takie złe.

Tipsy:

- naciśnij Menu > Edycja. I kliknij dowolna ikonę. Ona pójdzie na dół do paska, możesz tak gromadzic ikony z pulpitów i przenieść je na inne (znowu klikając, albo wykonać gest uszczypnięcia by zwinąć ikony i razem je wrzucić na pulpit. Oczywiście pojedyncze można przesuwac sobie po pulpitach.

- potrząśnij telefonem by poukładać ikony (w sensie zapełnią się luki między ikonami)

• 0
Opublikowano

Tu nie ma nic do śmiania/śmiacia/śmiechu. Przecież to działa, wystarczy kabel USB On The Go, nawet na myszkach bezprzewodowych :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...