Demon3 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, Parę minut temu zdarzyła się nie lada niespodzianka, telefonik samoistnie się zrestartował . Było to tak odblokowałem telefon, sprawdziłem messengera, fb lite po czym szybko z niego wyszedłem , wróciłem do pulpitu i telefon zamarł na 5s. Chwilę później zawibrował i zobaczyłem ekran startowy Mi Co może być przyczyną? Czyżby -2*C szkodziły chińskiej słuchawce? (używałem opcji szukaj ale nic nie znalazłem) Pozdrawiam Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Demon3
kamiljuras1900 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Redmi 3s podobne odpaly maWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
jack78 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Po prostu się Andek zawiesił, czy w komputerze nigdy nic takie Ci się nie wydarzyło?? Jak będzie Ci się to działa regularnie, to należy się martwić, ale nie przy jednorazowym wybryku.
luki! Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi