saszapowicz Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam może ktoś mi pomoże w następującej kwestii, Ozywam Redmi 3 S w ciągłej synchronizacji z zegarkiem Fenix 3 poprzez aplikacje Garmin Connect. Zauważyłem, że zegarek cały czas jest połączony z aplikacją poprzez bluetooth, lecz aplikacja po pewnym nieokreslonym czasie raz 1 godzin raz 40 min raz 70 min traci uprawnienia. wchodząc w ustawienia aplikacji zrzut 1.pmg mamy wszystkie odznaczone powiadomienia. Wtedy wyskakuje mi 2.png wchodzę w ustawienia dostępu i tam widze to co na zrzucie 3,png Niby wszsytko ok lecztelefon nie przesyła informacji na zegarek. w tym celu muszę ponownie wyłączyć i włączyć Smart Notyfication i wtedy w zrzucie nr 4.png mam wszystko zaznaczone. To jest stan dwojakiego dążę żeby był cały czas a nie wyłączał się po pewnym okresie. proszę o jakieś sugestie.
zrywu Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam, Mam podobny problem z Garmin conect w Redmi Note 2, ponieważ w ogóle nie mogę włączyć powiadomień z telefonu. Czy u Ciebie dzieje się podobnie? A może ktoś rozwiązał ten problem?
galtom Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dziś przywiozłem Redmi 3s do domu (na rece Vivoactive HR). Przez pierwsze godziny wszystko działało - powadomnienia, itd... Teraz mam dokladnie ten sam problem. W smart notifications - wszystko jest nie aktywna. Wlaczam, wychodze zmenu, wracam i dalej odznaczone WTF! Dodatkowo (na Xperii Z5 dziala bez problemu) nie ma wsparcie dla Widgetu w zegarku - Music Player. Ustawiam w aplkacj, ze to spotify ale kontroli w zegarku sie nie pojawiaja - wisi ekran "Waiting for data" choc reszta jest OK.
saszapowicz Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dokładnie po godzinie przestaje przesyłać informacje na zegarek, jest to jakiś bug w mi ale jak dalej to ugryźć nie mam pojęcia.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
galtom Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Odinstalowalem i ponownie zainstalowalem GC ale nic sie nie zmienia. Powiadomnien nie da sie wlaczyc. A dziala Ci "Music Controls"? To fajne jak sie np. biega, zeby utwor zmienic - ale tu tez nie dziala. Po to (miedzy innymi) kupilem ten telefon, zeby nie miec klopotow jak z Lumia 640 - bez dzialajacych powiadomnien jest mi niepotrzebny Piszesz, ze po godzinie... tzn. co? Jak tel wylacze to potem znow przez godzien bedzie to dzialac? Bo na razie ponowienie wlczyc mi sie nie udalo...
saszapowicz Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wejdź w ustawienia powiadomień w gc i smartfony notifications wyłącz i włącz i ponownie mi dziala ale kolejną godzinę Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
galtom Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 U mnie to nie działa - jak tylko je wlacze, to wystarczy ze wroce do glownego menu czy wogole do ekranu HOME. Jak tylko znow wlacze GC to od razu przeskakuja na nieaktywne. A teraz, zeby bylo smieszniej... GC pokazuje kontrolki powiadomnien jako nie aktywne... a powiadomnienia przechodza. Cekawe jak jest z Mi 5 - bo nie wiem czy nie dolozyc kasy i nie zamienic... A jaką masz wersje MIUI - global czy EU?
saszapowicz Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 miui_HM3SGlobal_V8.1.1.0Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
galtom Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Podobno na EU moze byc lepiej. Ale nie chce mi sie tego sprawdzac. Oddam go dzis do sklepu i zamowie LG X Power. BTW: wczoraj w czasie sprawdzania czemu to nie dziala zrobilem tak: - wyczyscilem dane i cache GC w aplikacjach - uruchomilem GC na nowo - aplikacjaponownie pyta o zezwolenia na dostep do systemu - po tej operacji Smart Notifications od razu zaczely dzialac - urcuhomilem na chwile "Battery saver" i wylaczylem - Smart Notifications przestaly dzialac - na gornej belce pojawily sie migajace proscy z GC (ZNOW!!!) o pozwolenie na dostep do ssystemu... ale to takie doswolnie migniecia przez kilka chwile, wiec nie da sie wlaczyc... i do czasu ponownego wyczyszczenia danych Smart Not. nie dzialaja. Zate mysle, ze BUG siedzi gdzies w samysm MIUI 8 i tym jak zarzadza/sprawda baterie (wyglada to wszystko inaczej niz np. w Andlu 6.0.1 na Xperii Z5) i chyba stad takie problemy. Poza tym tak jak pisalem - kontrolka/Widget "Music Controls" (na Z5 steroalem nia Spotify) wogole nie chce dzialac
Mr.Z Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 I jak udało się znaleźć jakiś skuteczny sposób na rozwiązanie problemu? Bo mam podobny problem z połączeniem garmina z Xiaomi.
Rekomendowane odpowiedzi