Witajcie, planuję za 2 miesiące zmienić poczciwego RN2 i kupić coś nowszego. Do tej pory zdecydowany byłem na Mi5, lecz po obejrzeniu filmów widzę, że marketingowy 4 osiowy OIS niezbyt działa, płynność w 4K to 26 klatek i niestety to mnie martwi. Chcę, by kolejny telefon robił dobre zdjęcia i kręcił dobre filmy, przeboleję kilka tyś w Antutu bo z gier wyrosłem dawno temu Więc... Do Mi5S trochę za daleko z ceną, chciałbym się zamknąć w 1100 zł. I musi być Snapdragon, koniecznie. Coś innego polecicie? Cool1 robi lepsze fotki?
EDIT: A może nie ma sensu przepłacać i wziąć Mi4S? ZUK Z2?
Pytanie
galakty
Witajcie, planuję za 2 miesiące zmienić poczciwego RN2 i kupić coś nowszego. Do tej pory zdecydowany byłem na Mi5, lecz po obejrzeniu filmów widzę, że marketingowy 4 osiowy OIS niezbyt działa, płynność w 4K to 26 klatek i niestety to mnie martwi. Chcę, by kolejny telefon robił dobre zdjęcia i kręcił dobre filmy, przeboleję kilka tyś w Antutu bo z gier wyrosłem dawno temu
Więc... Do Mi5S trochę za daleko z ceną, chciałbym się zamknąć w 1100 zł. I musi być Snapdragon, koniecznie. Coś innego polecicie? Cool1 robi lepsze fotki?
EDIT: A może nie ma sensu przepłacać i wziąć Mi4S? ZUK Z2?
Edytowane przez galakty0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi