Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no racja dla każdego telefonu musiałby by być inny poradnik.
Chodziło mi o poukładanie czyli najpierw najprostsze  metody jak nie ,,to'' to ,,to'' i tak  dalej.

Ja zacząłem od  tych skomplikowanych a poskutkował najprostszy sposób.

temat można zamknąć niema co się rozwodzić, problem rozwiązany i jest ok.

Opublikowano
3 minuty temu, merceli napisał:

no racja dla każdego telefonu musiałby by być inny poradnik.
Chodziło mi o poukładanie czyli najpierw najprostsze  metody jak nie ,,to'' to ,,to'' i tak  dalej.

Ja zacząłem od  tych skomplikowanych a poskutkował najprostszy sposób.

temat można zamknąć niema co się rozwodzić, problem rozwiązany i jest ok.

Po pierwsze to powinien mieć spis treści i po kliknięciu przeniosło by Cię w ten dział co w danym momencie Cię interesuje. Powinien zawierać minimum informacji, bez tłumaczenia co jest po co i dla czego takie rzeczy to mogą być w odnośnikach jak ktoś jest zainteresowany to sobie poczyta. I najważniejsze powinien mieć jak najmniej zdjęć albo jakieś miniatury bo przewijanie całej strony ze zdjęciami nie jest zbyt wygodne i w końcu się w nim gubisz. A jak chce się coś komuś pokazać co gdzie kliknąć w telefonie to jest przecież opcja nagrywania ekranu telefonu. I tak dalej i tak dalej ... Pozdrawiam.

Opublikowano
3 godziny temu, slimdick napisał:

Po pierwsze to powinien mieć spis treści i po kliknięciu przeniosło by Cię w ten dział co w danym momencie Cię interesuje. Powinien zawierać minimum informacji, bez tłumaczenia co jest po co i dla czego takie rzeczy to mogą być w odnośnikach jak ktoś jest zainteresowany to sobie poczyta. I najważniejsze powinien mieć jak najmniej zdjęć albo jakieś miniatury bo przewijanie całej strony ze zdjęciami nie jest zbyt wygodne i w końcu się w nim gubisz. A jak chce się coś komuś pokazać co gdzie kliknąć w telefonie to jest przecież opcja nagrywania ekranu telefonu. I tak dalej i tak dalej ... Pozdrawiam.

chyba jednak napisze ten poradnik jak instalowac na mi4c softa....

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...