merceli Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2016 no racja dla każdego telefonu musiałby by być inny poradnik. Chodziło mi o poukładanie czyli najpierw najprostsze metody jak nie ,,to'' to ,,to'' i tak dalej. Ja zacząłem od tych skomplikowanych a poskutkował najprostszy sposób. temat można zamknąć niema co się rozwodzić, problem rozwiązany i jest ok.
SLiM Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 3 minuty temu, merceli napisał: no racja dla każdego telefonu musiałby by być inny poradnik. Chodziło mi o poukładanie czyli najpierw najprostsze metody jak nie ,,to'' to ,,to'' i tak dalej. Ja zacząłem od tych skomplikowanych a poskutkował najprostszy sposób. temat można zamknąć niema co się rozwodzić, problem rozwiązany i jest ok. Po pierwsze to powinien mieć spis treści i po kliknięciu przeniosło by Cię w ten dział co w danym momencie Cię interesuje. Powinien zawierać minimum informacji, bez tłumaczenia co jest po co i dla czego takie rzeczy to mogą być w odnośnikach jak ktoś jest zainteresowany to sobie poczyta. I najważniejsze powinien mieć jak najmniej zdjęć albo jakieś miniatury bo przewijanie całej strony ze zdjęciami nie jest zbyt wygodne i w końcu się w nim gubisz. A jak chce się coś komuś pokazać co gdzie kliknąć w telefonie to jest przecież opcja nagrywania ekranu telefonu. I tak dalej i tak dalej ... Pozdrawiam.
kamillm Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 3 godziny temu, slimdick napisał: Po pierwsze to powinien mieć spis treści i po kliknięciu przeniosło by Cię w ten dział co w danym momencie Cię interesuje. Powinien zawierać minimum informacji, bez tłumaczenia co jest po co i dla czego takie rzeczy to mogą być w odnośnikach jak ktoś jest zainteresowany to sobie poczyta. I najważniejsze powinien mieć jak najmniej zdjęć albo jakieś miniatury bo przewijanie całej strony ze zdjęciami nie jest zbyt wygodne i w końcu się w nim gubisz. A jak chce się coś komuś pokazać co gdzie kliknąć w telefonie to jest przecież opcja nagrywania ekranu telefonu. I tak dalej i tak dalej ... Pozdrawiam. chyba jednak napisze ten poradnik jak instalowac na mi4c softa....
Rekomendowane odpowiedzi