Brunerus Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witam Aktualnie posiadam od kilku lat M3 i chcialbym juz ten wysluzony telefon zmienic. Oczekiwania: 1. Dobry aparat (aby rowniez w nocy w miare dobre zdjecia robil - wiem ze to nie lustrzanka takze cudow nie oczekuje) 2. W miare sporo pamieci (min. 64 Giga) 3. Dobry procesor (nie musi byc torpeda, ale zeby w miare szybko telefon dzialal) 4. Trwala obudowa i ekran 5. Miloby bylo jakby mial wejscie na karte pamieci. 6. Nie musi miec ROM'u polskiego. Zastanawialem sie nad Mi Note 2 - glownie dlatego ze juz troche sie przywiazalem do Xiaomi - mam telefon, Mi Band, Mi Box i sobie chwale - dobry sprzet za super cene. Jesli chodzi o Mi Note 2 - wiem ze to flagowy telefon, aczkolwiek nadal dosc drogi. Nie zalezy mi na zakrzywionym ekranie (nawet wolalbym go nie miec bo ciezko na taki nakleic folie ochronna), aparat jak to w Mi - jest ok, ale szalu nie ma. Ogolnie - w tym wypadku sadze stosunek cena/jakosc - juz jest slaby. Poczytalem troche o leeco le max 2 - i tu jest lepszy aparat, jak i cena o niebo nizsza. Pytanie - czy jest jakas inna opcja poza Note 2, leeco le max 2? Jaki inny aparat byscie polecili? Jesli nie ma co innego polecic - to ktory byscie wybrali?
Brunerus Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2016 Ktoś coś? Jakaś alternatywa dla tych 2ch telefonów?Wysłane z mojego MI PAD przy użyciu Tapatalka
PanPreza Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Mi5s Plus w wersji 6/128 ma wszystko co chcesz. Prócz wejścia na sd. Będzie Pan zadowoloony Aparat wieczorem lub ogólnie słabym oswietleniu w stereo daje pieknie radę.
Madridsta123 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Leeco nie polecam. Ciągle trzeba zmieniać romy. Mi5S+ jak wyżej
tpawel Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Mi5s Plus w wersji 6/128 ma wszystko co chcesz. Prócz wejścia na sd. Będzie Pan zadowoloony Aparat wieczorem lub ogólnie słabym oswietleniu w stereo daje pieknie radę.Raczej przez miesiąc to już zdążył kupić Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi