Robert Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Cześć Podczas cotygodniowej aktualizacji robię kopię systemową MIUI, gdzie ona się zapisuje? W jakim folderze? bo zapewne mam już ich tam XX Dziękuję za pomoc.
0 Eru Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Przecież możesz usuwać poprzez ta aplikację też + pokazuje info o ilości zajmowanego miejsca. Tapnięte z mojego MI2S
0 Robert Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Opublikowano 27 Lutego 2014 Przecież możesz usuwać poprzez ta aplikację też + pokazuje info o ilości zajmowanego miejsca. Tapnięte z mojego MI2S OK, jak podłączę się po usb do lapka, to który to folder?
0 Acid Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 W pamięci usb: MIUI/backup (chyba to oczywiste...)
0 Robert Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Opublikowano 27 Lutego 2014 W pamięci usb: MIUI/backup (chyba to oczywiste...) Szukałem BACKUP, teraz wiem, że to MIUI/BACKUP - podziękowania
Pytanie
Robert
Cześć
Podczas cotygodniowej aktualizacji robię kopię systemową MIUI, gdzie ona się zapisuje?
W jakim folderze? bo zapewne mam już ich tam XX
Dziękuję za pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi