sarzyk Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Mam problem z by.Mam smartwatch LG Urbane 2 i radio samochodowe JVC z bt.Z zegarkiem jest taki problem że co jakiś czas wyskakuje "zadanie parowania" mimo że zegarek już sparowany.W komunikacji z radiem też jest problem często nie łączy automatycznie a jak połączenia już ręcznie to często rozłącza się bt.Czy ktoś mógł by pomóc bo jestem zdesperowany.Mój soft to MIUI 8.2 by xiaomi.eu 6.11.10 Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
JusTQL Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Mam problem z by.Mam smartwatch LG Urbane 2 i radio samochodowe JVC z bt.Z zegarkiem jest taki problem że co jakiś czas wyskakuje "zadanie parowania" mimo że zegarek już sparowany.W komunikacji z radiem też jest problem często nie łączy automatycznie a jak połączenia już ręcznie to często rozłącza się bt.Czy ktoś mógł by pomóc bo jestem zdesperowany.Mój soft to MIUI 8.2 by xiaomi.eu 6.11.10 Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu TapatalkaZ Moto 360 i zestawem głośnomówiącym Jabbra działa wzorowo.Wywal mu sparowane urządzenia, i paruj jeszcze raz.W SW też usuń powiązanieWysłano z Mi5 Pro
sarzyk Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zrobiłem tak wielokrotnie. Niestety ciągle to samo. Może to wina wersji miui. Jaka ty masz?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
bikej Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Kurcze, na Mi5 przedostatni ROM, mam ogromny problem z blt. Podłączyłem smart opaskę cubot v2 i połączenie trzyma może 5 minut... Tragedia.
Rekomendowane odpowiedzi