Gierek Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam. Jeżeli zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie. Od jakiegoś czasu posiadam xiaomi rn3 pro, wszystko było w porządku do czasu kiedy ostatnio było ksw 37. Oglądałem streamy na yt i fb. po niecałej godzinie od oglądania wyskoczyło mi że tel został zablokowany i żeby podać wzór odblokowania, tyle tylko że tych kropek do wpisania wzoru było 6 a nie 9 i nawet jak coś tam chciałem narysować to i tak nie rysowało. Podejrzewam że jakiś wirus mógł mi się wkraść i zablokować tel. Próbowałem hard reset robić w trybie Recovery i najprawdopodobniej pod wpływem % musiałem usunąć system. Tel zatrzymywał się na logo MI i koniec. ściągnąłem jakiegoś ROM-a stąd: http://en.miui.com/a-234.html >>> Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download i wgrałem programem MiFlash w trybie FastBoot. Telefon wstał, jednak okazało się że wersja tego miui 8 jest beta z aktualizacją tygodniową i tel nie jest tak wydajny jak na poprzedniej wersji, to mi nie pasuje. Stąd mam parę pytań: Od razu zaznaczam że jestem kompletnie zielony w wgrywaniu tych ROM-ów i MIUI itd. 1. Czy mogę wgrać jakąś wersję stabilną, spolszczoną, sprawdzoną i na której będą działać wszystkie podzespoły tel. tym programem MiFlash ? 2. jeżeli by była taka wersja i opcja wgrania przez MiFlash to czy mógł bym prosić o linka do takiego ROM-u, nie znam się na tych ROM-ach i wersjach Poniżej dałem Screena z info o tel. Dzięki z góry.
skay77 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 -mozesz wgrac przez mi flash rozszerzenie tgz - link masz na forum tutaj na oficjalnym forum, na miui euDo wyboru do koloru, (: Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Gierek Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 A co jest pod tym rozszerzeniem tgz? Jaka to będzie wersja ? Czy mógłbyś mi zapodać linka do tego rozszerzenia bo nie ogarniam tego wgl ,za dużo tego jest
Rekomendowane odpowiedzi