Lancetti Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam. W telefonie pękła szybka. Sam dotyk działa bez problemu. Telefon nie jest w jakiś większy sposób uszkodzony. Przyciski funkcyjne typu regulacja głośności działa. Kamerki nie są uszkodzone. Tylko właśnie ta szybka, powłoka. Czy jest to wymienialne na zasadzie gwarancji ? Jeżeli nie to czy można taką szybkę dostać do samodzielenej wymiany ( zdaje sobie sprawę że gwarancja będzie już nie obowiązywała ) . Prosił bym o odpowiedzi wyrozumiałe
tpawel Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 To uszkodzenie mechaniczne więc nie podlega gwarancji. Nie obraz sie,ale wydaje mi się że nie wymienisz tego sam. Dobre części znajdziesz na Dragon TTWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Lancetti Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) W innych serwisach mogą takie coś naprawić ?. W sensie gdybym zdobył te szybkę. To za opłatą idzie to zmienić ? Nigdy nie bawiłem się w takie sprawy więc jestem zielony ;/ https://www.parts4repair.com/cart.php?suggest=5847ecbb2fe1a chyba znalazłem to co będzie mi potrzebne. Sama ta " szybka". Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Lancetti
Rekomendowane odpowiedzi