Glaniu Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam Nabyłem nowy mi4c z globalem i za nic nie chce trafić na niego kontakty googla . Niby sie synchronizuje , ale kontaktów brak , a przy probie dodania kontaktu z pozycji telefonu jest tylko wybór konto xiaomi lub wewnetrzna pamięć. Proszę o jakąś rade. Pozdrawiam
FromWP Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nabyłeś Mi4c nie z globalem, tylko jakimś śmieciem sprzedawcy. Na mi4c Chińczycy nie wydali globala. Jedyna sensowna rada to zmienić rom na eu/pl. Możesz na szczęście dla ciebie zrobić to natychmiast nawet bez występowania o zgodę na odblokowanie bl i to całkowicie oficjalną metodą.
Glaniu Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2016 Hej Wybaczcie , ze trochu na skróty , ale prezent i głupio wyszło , więc chcialbym szybko zadziałac Czy w takim razie teraz wystarczy tylko wgrac TWRP (obecnie jakies chinskie recovery) i jak sprawdzić czy nie jest zablokowany bootloader? Pozdrawiam
FromWP Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 1 godzinę temu, Glaniu napisał: Czy w takim razie teraz wystarczy tylko wgrac TWRP (obecnie jakies chinskie recovery) i jak sprawdzić czy nie jest zablokowany bootloader? Chyba musisz użyć Miflasha i wczesnego romu z odblokowanym bl, tu masz poradnik z linkami.
mrosi Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi