Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja MIUI: 
MIUI 8.0 Steable, 8.0.3.0

Posiadany smartfon:
MI note

Jakim użytkownikiem jesteś? 
Początkujący

Opis znalezionego błędu
Telefon co jakiś czas gubi zasięg i już go nie odnajduje, jak jest włączona transmisja danych to wyskakuje powiadomienie że nie ma internetu, jak nie ma to nic nie wyskakuje, po prostu nikt nie może się do mnie dodzwonić smsy nie przychodzą i nie da się ich wysyłać. Dodatkowo co jakiś czas, zupełnie niezależnie od ww problemu przestaje działać autoobracanie ekranu, po włączeniu i wyłączeniu trybu samolotowego 1 problem nr 1 ustępuje, żeby 'odblokować' obracanie ekranu musze wyłączyć/włączyć tel. Problemy te pojawiły się od kiedy zaktualizowałem do androida 6, pod 4.4 nie występował, nawet chciałem wrócić do KitKat ale wyskakuje błąd podczas instalacji... nie udało mi się znaleźć podobnego tematu na forum ale nie ukrywam że jestem raczej początkujący, z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Na obu slotach sim tak masz?? Ja bym spróbował wgrać jakiś dev. Ja zawsze siedzę na dev i nie miałem  takich problemów. No chyba ,że próbowałeś już dev wgrywać.

Opublikowano

To najpierw sprawdź drugą sim a najlepiej na jakiejś drugiej karcie oba sloty. Jak dev to najnowszy jest oki.

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...