Deragon Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 No właśnie, jak je zdobywać? Jest w ogóle taka możliwość, czy jest to powiedzmy jakaś "dawka" miesięczna? Przyznam szczerze, że mając te 5 punktów doświadczenia, nie wiele można ściągnąć. Wiem, że dużo rzeczy można znaleźć na zhuti.xiaomi.com, ale prędkość tego serwisu jest po prostu makabryczna (jak większość stron od xiaomi..), ostatnio to nie idzie nic pobrać..
ZduneX25 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Za każdy napisany tam post podbijasz sobie licznik.
Deragon Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 Hmm, no to chyba wszystko czego chciałem się dowiedzieć. Wielkie dzięki!
StrangeFruit Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 To ja się podepnę z pytaniem, bo zielony jestem, jeżeli chodzi o tę stronę - mam 23 kredyty. Na co mi one? I skąd się one biorą w ogóle?
Lalo Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Masz napisane ile dostaniesz doświadczenia po napisaniu posta oraz ile kredytów jest do rozdania. Credits - płacisz tym za ściąganie motywów, ikon, modów etc. Experience - doświadczenie, które jest rangą użytkowników.
Rekomendowane odpowiedzi