tim1111 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. Mam dość dziwny problem. Kupiłem telefon redmi note 3 pro 3/32 (kenzo) w technosie z miui polska 6.8.18. Chciałem go zaktualizować miui do najnowszego. Wszedłem w tryb twrp dałem install i tu zaczęły się schody. Telefon się zaktualizował lecz nie dało się go odblokować, po sekundzie sam się blokował. Ściągam kolejna wersje oprogramowania i zawsze to samo: twrp robie wipe później install i po instalacji wipe dalvick. System wstaje a ja nie mam dostępu do ustawień (Niestety, aplikacja Ustawienia została z...) i nie mogę zalogować się na konto xiaomi. Co robię źle? Proszę o łopatologiczne wytłumaczenie jeśli ktoś łaskaw. Pozdrawiam Adam Edytowane 6 Grudnia 2016 przez tim1111 moderator
luki! Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Masz wersję kenzo czy kate? Jak to sprawdzić znajdziesz na forum
Rekomendowane odpowiedzi