Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 2 dni temu dostałem swojego Redmi Note 3 pro. Dziś wgrywać chciałem HMNote3Pro/twrp: kenzo i robiłem wszystko tak jak jest w poradniku jak wgrywać na stronie głównej ale od około 4 godzin jest ten ekran. To normalne czy jak? Zaciąć się nie zacięło bo te "kropki" działają na dole ekranu.

15328416_1166594423435302_333128893_n.jpg

Opublikowano

Czyli od początku? Wejść przez cmd, recovery, wrzucić na fona jeszcze raz ten plik i instalować od nowa?

Właśnie problem jest taki że jak mam suwak to wszystko mam po chińsku i nie wiem co tam mam klikać. Wiem tylko że pierwsze po lewej na górze to "instaluj" i tyle 

Opublikowano (edytowane)

Zrób wipe (wyczyść) potem zaawansowane i zaznacz system , data , cache i delvik , potem zainstaluj rom od nowa 

Sprawdź stan baterii 

Edytowane przez mariusz.ur
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Żaden boot nie instalujesz , to ma być rom zip do flashowaniu w recovery

1 minutę temu, mariusz.ur napisał:

Żaden boot nie instalujesz , to ma być rom zip do flashowania w recovery

Nie wypakowuj tego zipa tylko go wrzuć do telefonu i instaluj

Edytowane przez mariusz.ur
  • Like 1
Opublikowano

Działa wszystko. Dziękuję Ci dobry człowieku!!! ;);) 

W sumie to wyskakuje błąd przy logowaniu do konta Xiaomi "Nie można sprawdzić stanu bezpieczeństwa" "Wystąpił błąd" wiesz może jak to naprawić? :D próbuję pominąć logowanie ale to samo :(

12 minut temu, mariusz.ur napisał:

Tak , poczekaj

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano

Miałem ten błąd na 6.11.17 i 6.11.24 . Nie wiem co jest przyczyną tego . I wielu użytkowników ma to samo . Ja zainstalowałem 6.11.3 i poszło , potem zrobiłem aktualizację do 6.12.1 bez czyszczenia w twrp

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...