Skocz do zawartości

Powiadomienia w FB messenger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam czy da sie zrobic to w tej i innych aplikacjach ze jak przychodzi mi powiadomienie i jest wyświetlone na pasku powiadomień to jak w niego kliknę to automatycznie przenosi mnie do messengera albo innego programu ktory akurat wyświetlił powiadomienie? szukałem w opcjach ale nie znalazlem, a to jest bardzo wygodnie bo nie trzeba wychodzić i potem znowu wchodzić do tych aplikacji. 

Edytowane przez Nowy12
Opublikowano

Nic nie rozumiem, gdzie są przecinki, gdzie interpunkcja, co to za atak na język polski?! @mrosi ratuj! :(.

Opisz swój problem na spokojnie, bo ja z tego nic nie rozumiem :(. Przecież jak klikasz w powiadomienie, to odsyła do apki...

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Nezumi napisał:

Nic nie rozumiem, gdzie są przecinki, gdzie interpunkcja, co to za atak na język polski?! @mrosi ratuj! :(.

Opisz swój problem na spokojnie, bo ja z tego nic nie rozumiem :(. Przecież jak klikasz w powiadomienie, to odsyła do apki...

No wlasnie nie, klikam w powiadomienie i żadnej reakcji. 

Soft to xiaomi.eu MIUI 8 czyli najnowszy stabilny

Edytowane przez Nowy12
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, lockerek napisał:

Musi odsyłać :D W ustawieniach nawet takiego czegoś nie ma żeby nie odsyłało...

No ale nie chce, mam powiadomienie i jak w nie kliknę to żadnej reakcji (tylko ukrywa powiadomienie) zamiast odsyłać do aplikacji, moze na globalnym sofcie to dziala ale nie na xiaomi.eu? 

Edytowane przez Nowy12
Opublikowano
1 minutę temu, lockerek napisał:

Ja mam xiaomi.eu i odsyła.. soft 6.11.10

To ja stabilny 8.0 moze dopiero to dodadzą i dlatego nie ma. 

Opublikowano (edytowane)

Aa czekaj że tak zapytam a masz właczone pływajace okna w ustawieniach aplikacji ? Jak nie to spróbuj z devami kombinować

Edytowane przez lockerek
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, lockerek napisał:

Aa czekaj że tak zapytam a masz właczone pływajace okna w ustawieniach aplikacji ? Jak nie to spróbuj z devami kombinować

Faktycznie, teraz działa nawet nie wiesz jak mi to ułatwi przeglądnie, Dzięki wielkie za ta poradę !! 

Edytowane przez Nowy12
Opublikowano
11 godzin temu, Nezumi napisał:

Myślę, że czas wprowadzić nowe zasady. W każdym poście, napisanym niezgodnie z zasadami poprawnej polszczyzny, będziemy kasować treść i umieszczać wpis typu "Napisz pytanie po polsku"... ;)

• Like 6
Opublikowano
5 godzin temu, mrosi napisał:

Myślę, że czas wprowadzić nowe zasady. W każdym poście, napisanym niezgodnie z zasadami poprawnej polszczyzny, będziemy kasować treść i umieszczać wpis typu "Napisz pytanie po polsku"... ;)

Powinno być tutaj raczej powiadomienie w stylu "Dostałeś kopa w d***e za atak na język polski" :D.

Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...