Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja MIUI: Xiaomi Mi3 W MIUI V5 4.2.21

Jakim użytkownikiem jesteś? -- dopiero zainstalowałem MIUI

Opis znalezionego błędu

Cześć, Mam jeden problem z moim Mi3. Nie mogę utworzyć "mojego profilu" w panelu sterowania / bateria / tryb oszczędzania energii / standardowy. Na dole ekranu umieszczono przycisk dodawania własnego profilu, lecz po wprowadzeniu swoich ustawień (również gdy nie zmieniam bieżących ustawień) - nie jest aktywny przycisk potwierdzający. "Anuluj" działa ale "OK" nie. Co może być przyczyną.

Logcat

Dodatkowe informacje

post-823-13980030865731_thumb.jpg

Opublikowano

Faktycznie któraś z aplikacji musi przeszkadzać w tworzeniu własnego profilu. Być może LUX, do sterowania podświetleniem ekranu. Po ich wyłączeniu z Autostartu ( Panel sterowania / Uprawnienia) zdołałem wprowadzić moje zmiany. Plusem jest to, że po ponownym dopisaniu wcześniej uruchamianych programów w Autostarcie, mój własny profil nadal funkcjonuje. Niestety kolejna próba z wpisaniem nowego profilu zakończyła się niepowodzeniem. Wniosek - na czas zapisywania własnego profilu należy wyłączyć w Autostarcie programy ingerujące w ustawialne pozycje systemu.

Opublikowano
U mnie działa.

Myślę że używasz czegoś jeszcze. Jakichś modyfikacji? A jak jest na domyślnym motywie?

uhudy7a8.jpg

Wysłane z MI3 W

Przepraszam z OT. Acid, jak się nazywa ten motyw, z którego korzystasz ? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...