Pelio Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Mój problem wygląda tak, że jedna z lamp koło aparatu jest cały czas włączona (nawet gdy wyłącze telefon). Nie swieci mocnym światłem jak przy robieniu zdjęć czy latarce a jedynie się świeci. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Pelio
Zexon72 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 W telefonie prawdopodobnie powstało jakieś zwarcie, którego przyczyną bardzo często jest... Ingerencja cieczy! Nie, że zaraz telefon musiał pływać, ale czasem wystarczy rozmowa na deszczu i jakaś jedna, czy dwie wredne krople, które wpadną np gniazdem słuchawkowym. Poszukaj w okolicy dobrego serwisu, czyli nie przysłowiowego Sebixa za rogiem, co umie wymienić ekran dotykowy, ale takiego który dysponuje choćby stacją do lutowania IR (podczerwienią).
Pelio Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 Telefon jest nowy, wczoraj do mnie dotarł i nie byl narażony na zadna wilgoć. Wczoraj tego jeszcze nie bylo
Zexon72 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 A to zmienia postać rzeczy. Daj zrzut ekranu z informacje o telefonie.
Pelio Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Dodam, ze wczoraj zaktualizowalem MIUI. Problem zauwazylem dopiero dzis rano. Latarka oraz flash przy robieniu zdjec dzialaja prawidlowo. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Pelio
Rekomendowane odpowiedzi