Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam redmi note 3 pro wersja 32gb z wybranym polskim miui 7. Działa bez zarzutu oprócz 2 momentów odkąd go mam. Raz ni stąd ni zowąd przestało mi działać odblokowywanie palcem - pomógł restart. Dziś okazało się, że telefon podłączony w nocy do ładowarki zamiast się ładować to się rozładował i ładowanie którąkolwiek ładowarka nic nie dawało a co więcej nie zadzwonił ustawiony alarm. Tak jakby przestał działać poprawnie, widzieć zaplanowane akcje i mimo, że wskazywał że telefon się ładuje to % naładowania spadał. Oczywiście pomogło ponowne uruchomienie i już telefon ładuje się jak trzeba. Ma ktoś może pomysł jaka może być przyczyna? Od razu mówię, że nigdy nie bawiłem się w żadne wgrywania czy aktualizacje systemów ręcznie, więc jestem w tym zielony.

Z góry dzięki!

Opublikowano (edytowane)

Masz mocno historyczne oprogramowanie. Jeśli masz odblokowany bootloader to zainstaluj nowszą wersję miuipolska/xiaomi.eu - jeśli nie - wgraj za pomocą MiFlash nowy system Global Developer - systemów Global Stable nawet nie dotykaj, bo nie nadają się do użytku. 

Jak to wszystko ogarnąć, to na forum znajdziesz sporo poradników. 

Edytowane przez Zexon72
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...