grlol Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam Posiadam Xiaomi Redmi Note 3 Pro Po zrobieniu Bootloader-a ,twrp i wrzuceniu najnowszego Miui Polska , zgodnie z tutorialem na tej stronie. Ustawienia przestały działać , gdy chce w nie wejść wyskakuje "Aplikacja Ustawienia Została Zatrzymana" Robilem factory reset oraz wipe-owalem cache itd ale dalej nie dziala niewiem co robic Jeśli jest już taki temat prosze o link bo nie moge znalezc Pozdrawiam
muszateq Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 8 minut temu, grlol napisał: Posiadam Xiaomi Redmi Note 3 Pro Kate czy Kenzo ?? Wgrałeś prawidłowy rom ? Jeżeli tak, to go przeinstaluj raz jeszcze w trybie EDL na czysto.
grlol Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 http://technos-online.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-snapdragon-lte-3-32gb-16mpix-4050-mah-(srebrny).html Nie będę strzelać niewiem jaki to jest model jakbyś mogł podpowiedzieć ;/ I ROM sciągnąłem ROM HMNote3Pro
mariusz.ur Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Nie wiem dlaczego ale to samo było u mnie , sprawdziłem bootloder czy się nie zablokował - nie , wgrałem global miflashem , ale może zrób w twrp wipe cache , data , delvik i internal storage , pamiętaj że wyczyści ci pamięć telefonu ale system pozostanie Edytowane 29 Listopada 2016 przez mariusz.ur
grlol Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 14 minut temu, mariusz.ur napisał: Nie wiem dlaczego ale to samo było u mnie , sprawdziłem bootloder czy się nie zablokował - nie , wgrałem global miflashem , ale może zrób w twrp wipe cache , data , delvik i internal storage , pamiętaj że wyczyści ci pamięć telefonu ale system pozostanie Było to co zrobiles wipe-noles wszytko i zadzialalo ? bo ja wipe-nowalem wszytko co moge i nie dziala dalej.. ;/
mariusz.ur Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Nie ja tylko robiłem wipe cache , data i delvik . Internal storage nie robiłem , nie zadziałało , wróciłem miflashem w trybie edl do oficjalnego romu , ale w dziale tutoriale możesz poczytać nowy poradnik https://miuipolska.pl/forum/topic/19518-podstawowe-pytania-i-odpowiedzi-podział-miui-edl-fastboot-twrp-odblokowanie-bootloadera-instalacja-miui-polskaxiaomieu-poradnik/
arciszek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Mam ten sam problem. Przed chwilą kurier dostarczył mi Redmi Note 3 Pro z Technosa i nie działają ustawienia... Tylko, że specjalnie dopłaciłam Technosowi 50zł żeby oni wgrali mi MIUI Polska, żeby nie mieć problemów... świetnie
pralka2894 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) U mnie dokładnie taka sama sytuacja się dziś pojawiła. Historia w skrócie: zakup Note 3 Pro na Allegro -> po sprawdzeniu stwierdzono MIUI PL 7.45 i odblokowany bootloader -> wgranie TWRP ( problem I - wszystko po chińsku) -> aktualizacja do najnowszej wersji MIUI PL -> wipe ->problem II - długi czas oczekiwania na rejestrację Xiaomi -> problem III - j.w. Po rozwinięciu opcji szczegóły awarii pojawia się opis rzuconych wyjątków [plik crashDetails.java ]. EDIT: Problem zniknął po wgraniu najnowszej aktualizacji 6.12.1 przez TWRP. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez pralka2894 Problem rozwiązany
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi