Ryszes Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam serdecznie. Założyłem sobie konto Xiaomi i uruchomiłem darmową chmurę, zawsze się przyda do zdjęć oraz SMSów. Zauważyłem, że gdy usuwam SMS z telefonu to w chmurze one zostają, nie usuwają się, natomiast zdjęcia z galerii usuwają się i z telefonu i chmury. Czy da się jakoś usuwać SMSy z telefonu i chmury jednocześnie? Nie chce mi się logować co jakiś czas na chmurę i czyścić skrzynkę SMS. Szukałem takiej opcji w telefonie, ale niestety nic nie znalazłem. Może ktoś z Was rozwiązał już ten problem? Dziękuje z góry za pomoc, pozdrawiam!
RegimeOfTerror Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Chyba się nie da. Zdaje mi się, że akurat SMS działają tylko jednokierunkowo. Też muszę co jakiś czas wchodzić żeby SMS z Play albo od banku usunąć żeby mi ich nie przywracało.
Ryszes Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 No właśnie to jest bardzo denerwujące, że otrzymuje jakieś SMS z reklamami, usuwam je, a po jakimś czasie one wracają na telefon. Dlatego muszę logować się na chmurę i każdego SMS jeszcze raz usuwać. Szkoda, że działa to tylko w jedną stronę. Mam nadzieję, że jakoś to poprawią.
Rekomendowane odpowiedzi