mikecandys Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam.. Od ok 2 dni mam problem .. dzwiek budzika mi normalnie dziala..a gdy ktos probuje sie do mnie dodzwonic nie slychac kompletnie nic.. ani wibracji ani dzwieku.. a jeszcze ostatnio dzialalo wszystko jak nalezy.. teraz gdy wchodze w ustawienia.. dzwieki mam na 100 % a pokazuje przy dzwonku telefonu "Telefon obecnie jest wyciszony".. w czym tkwi problem ?
jack78 Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Pasek regulacja dźwięku dzieli się na 3 suwaki . rozwiń go sobie jak na sceniewysłane z RedMi Note 3 Pro
mikecandys Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 wlasnie sek w tym ze mam wszystko rozwiniete na maxa... a mimo to pokazuje ze dzwonek mam wyciszony... ale musial miec jakis chwilowy kryzys bo wylaczylem go teraz.. i wlaczylem jeszcze raz i wszystko dziala jak nalezy.. Nie wiem czemu tak sie stalo
luki! Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Czasem smartfony potrzebują restartu
kagiwa Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam od dwóch dni gdy zaktualizowałem miui do 8.2.4.0,nie działa mi dźwięk,gdy chce odebrać lub zadzwonić telefon się zawiesza oraz gdy podłączam słuchawki nie wykrywa ich :/ Gdy wchodzę w ustawienia dźwięku wyskakuje error(screen)
Rekomendowane odpowiedzi