ajsklep Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Witam Mam problem z odblokowaniem Boootloadera Redmi Pro. Mianowicie zgodnie z tym co wyczytałem procedura dot. modeli w produkowanych w 2016 . Wstąpiłem o zgodne do Mi otrzymałem sms potwierdzającego wydanie zgodny Następnie chciałem się zalogować do MiFlashUnlock po wpisaniu danych z konta, które otrzymało zgodne wyskoczył ponizszy komunikat: Nie mam pojęcia o co chodzi . Dodam, że wcześniej odblokowałem 5 telefonów Xiaomi mi5 i nigdy nie miała miejsca taka sytuacja. Czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi skoro otrzymałem zgode a mi unlock mówi co innego . Edytowane 26 Listopada 2016 przez ajsklep
giedol Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 A na pewno masz oryginalny telefon Xiaomi?
muszateq Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 57 minut temu, ajsklep napisał: Nie mam pojęcia o co chodzi Komunikat pojawiający się po cofnięciu zgody na odblokowanie, wciśnij GO i sprawdź co pokaże strona, pewnie "Aplikacja została odrzucona" bez przycisku Reapply.
ajsklep Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 Zrobiłem tak jak poradziłeś i wygląda to tak jaby raz jeszcze wystąpił o zgodne. Na ile jest udzielana zgoda ? Bo wystąpiłem jakieś 10 dni temu
Rekomendowane odpowiedzi