wojtekmarchewka Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 2 godziny temu, RegimeOfTerror napisał: Redmi 4 to nazwa kodowa prada, z reszta wyżej ktoś Ci pisał podał listę z nazwami kodowymi. Jeżeli pisze że to wersja Redmi 4 Pro to nie jest to "twrp prada" tylko "TWRP MARKW" https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767117508 Xiaomi Redmi 4 to Prada Xiaomi Redmi 4a to Rolex Jakie miałeś wcześniej twrp, bo chyba tu leży przyczyna? 1 minutę temu, kanarus1 napisał: Recovery odpaliłem ale mam po chińsku i skąd mam wiedzieć co gdzie ? ...... Kliknij według screenów
kanarus1 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 No właśnie mimo napisu w systemie Redmi 4 coś mnie pokusiło i zadzwoniłem do xiaomi4you po krótkiej identyfikacji sprzętu okazało się że to redmi 4 pro i po pobraniu marw recovery odpaliło
RegimeOfTerror Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 2 godziny temu, wojtekmarchewka napisał: Jeżeli pisze że to wersja Redmi 4 Pro to nie jest to "twrp prada" tylko "TWRP MARKW" Sugerowałem się wpisanym modelem tel przy znaczku osoby. @kanarus1 Popraw to lepiej, żeby nie myliło.
kollek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 A ja mam ten sam problem, blad "to many links" Telefon redmi 4 pro, sciagniete TWRP_markw, probowalem najpierw na prada. Tak czy siak na zadnym nie idzie :/ Bootloader odblokowany - mifalsh unlock mowi, ze jest odblokowany i nie musze nic robic. Nie wiem czego moge jeszcze sprobowac?
mrosi Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi