Beere Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Wieczorem było wszystko okej. Od rana nie działa ekran dotykowy. Mogę tylko go podświetlić, wyciszyć guzikami. Ekran, ani te guziki na dole nie reagują w ogóle. Nie da się też go zresetować. Nie zmieniałem nic z softem. Pomysły? @edit Zresetowałem telefon przytrzymując VolumeUP i przycisk power, pojawił się obrazek telefonu, z rysunkiem do podłączenia ładowania, podłączyłem ładowanie i w sumie nic się nie dzieje. Edytowane 24 Listopada 2016 przez Beere
Zexon72 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Przytrzymaj sam power przez 20-30 sekund telefon uruchomi się od nowa.
Beere Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 +1 Działa, dzięki. To wina po prostu softu, czy zainstalowałem jakąś aplikację, która powoduje takie problemy. Gdzieś czytałem, że gościowi endomondo powodowało taki sam problem.
Zexon72 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Dla pewności pokaż zrzut ekranu z informacje o telefonie.
Rekomendowane odpowiedzi