Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy w moim miui jest flash player czy muszę sam go zainstalować? Jak tak to jaki polecacie, pytam bo nie chodzą mi filmiki np. onetu, Wp, youtub bez problemu.

Thx

Wysyłane z mojego Desire S za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ja nie wygrałem Flash Playera kiedy kupiłem MI-2S :D A tak na serio to wydaje mi się, że nie ma go. Trzeba samemu go zainstalować. Mogę wywnioskować po tym, że nie wszystkie strony mi działały zanim go zainstalowałem. Później zaczęło wszystko śmigać ;)

Opublikowano

wgrałem juz z siedem flash player-ów i dalej mi nie działa, android 2.3.7 chyba że źle numer odczytuje :oops:

Amys też kupię ale muszę trochę poczekać no i z tym kupnem to też nie taka łatwa sprawa

Opublikowano
Ja nie wygrałem Flash Playera kiedy kupiłem MI-2S :D A tak na serio to wydaje mi się, że nie ma go. Trzeba samemu go zainstalować. Mogę wywnioskować po tym, że nie wszystkie strony mi działały zanim go zainstalowałem. Później zaczęło wszystko śmigać ;)

Ha! mój "MI" poprawił mi słowo i tak tapnąłem ;)

Niestety szołap nie chodzi na MI2S :D :D

Opublikowano

Dziwne?

Na delphin browser działają filmiki na tvn24 onet i reszta nie działa na przeglądarce miui też tvn24 działa

Opublikowano
Działa na przeglądarce miui i delphin ale tylko filmy z tvn24

Napisz o jakie dokładnie chodzi Ci strony, podaj linki, to sprawdzę u siebie.

Opublikowano

Nie trzeba choć taka informacja się pokazuje. U mnie w trybie PC i z zainstalowanym flashem filmiki działają na stockowej przeglądarce miui.

Napisane za pomocą palców.

Opublikowano

a ja mam komunikat, nie można odtworzyć filmu wideo /stockowa miui i delphin browser/, mie mogę zainstalować flesh playera nie wiem juz co mam zainstalować

Opublikowano

Próbowałem to samo, wgralem już z dziesięć wersji to samo, nie można odtworzyć filmu albo że nie da się zainstalować flasha

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...