bikej Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 cześć Macie/widzieliscie taki theme? Potrzebuje DUŻYCH przyciskow do sterowania muzyką (play/stop/przewijanie), najlepiej z dużą nazwą wykonawcy i tytułem. Ewentualnie jak to uzyskac na lockscreen niezależnie od tematu? Bardzo mi tego brakuje w czasie jazdy autem - musze sie za bardzo skupiac, zeby trafic w mikro-przyciski.
RegimeOfTerror Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 A jakiego playera używasz? Bo np. w PowerAmpie można włączyć ekran blokady PowerAmpa i tam są większe przyciski, nie są gigantyczne, ale na pewno większe niż w standardowym ekranie blokady i usytuowane niżej, a nie na górze.
bikej Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 2 godziny temu, RegimeOfTerror napisał: A jakiego playera używasz? Bo np. w PowerAmpie można włączyć ekran blokady PowerAmpa i tam są większe przyciski, nie są gigantyczne, ale na pewno większe niż w standardowym ekranie blokady i usytuowane niżej, a nie na górze. Tidal głównie. Streamuję muzę. Nie mam nawet 1 utworu lokalnie.
Rekomendowane odpowiedzi